Over ons

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Missie

Onze missie is een bijdrage te leveren aan de energietransitie door schone, maatschappelijk winstgevende energieprojecten te ontwikkelen, financieren en te realiseren. Wij zetten onze kennis en ervaring in om de energietransitie te versnellen en de kans op realisatie van projecten te vergroten.

Visie

007-reward

Kwaliteit

Wij geloven in kwaliteit. Dit ziet u terug in de manier waarop wij onze projecten ontwikkelen, maar ook in onze samenwerkingen.

027-deal

Betrokkenheid

Wij hechten waarde aan een persoonlijke benadering en realiseren onze projecten met oog voor mens, natuur en milieu.

031-innovation

Innovatie

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Door onze combinatie van technische en financiële ervaring zijn wij in staat verder te kijken dan standaardoplossingen.

Oprichters

Horizonbv_helloworklab_7v2_RET_Crop

Adrian Wasiak

Mede-oprichter/Partner

Adrian heeft meer dan 13 jaar ervaring op onder andere het gebied van financiering, windenergie en zonne-energie. Na zijn masters Bedrijfskunde en Economie startte Adrian zijn loopbaan in 2007 bij de Rabobank, waarbij hij zich richtte op financieringsaanvragen van infrastructuur- en duurzame energieprojecten. In 2015 maakte hij de overstap naar Eurus Energy, een investeerder in duurzame energie, waar hij als Business Development Manager verantwoordelijk was voor de acquisities en financieringen van meerdere Europese projecten, waaronder in Nederland. Afgelopen jaar heeft hij als Head of Business Development bij Lightsource BP het Nederlands kantoor geleid van één van de grootste zonne-energieontwikkelaars ter wereld. Adrian is een CFA© Charterholder.

Horizonbv_helloworklab_12v2_RET_crop

Michel Verburg

Mede-oprichter/Partner

Michel heeft jarenlange nationale en internationale ervaring op gebied van ontwikkeling en het oplossen van complexe, technische vraagstukken in de duurzame energie sector. Na afronding van zijn master Sustainable Energy Technology aan de TU Eindhoven ging hij aan de slag bij toonaangevend internationaal consultancy bureau DNV GL, waarbij hij als Consultant en later als Business Leader ondernemingen adviseerde op gebied van zonne-energie, windenergie en elektriciteitsnetten. De afgelopen twee jaar heeft hij bij Lightsource BP als Business Development aan de ontwikkeling en acquisities van grootschalige zonne-energieprojecten in Nederland gewerkt.