Zonnepanelen voor bedrijven

yellow
 • 20 jaar ervaring
 • Flexibel
 • Lange termijn visie

Horizon NL levert zonnepanelen voor elk bedrijf

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor uw bedrijf? Met Horizon NL zonnepanelen wekt u zonder zorgen energie op op de daken van uw bedrijf. Eigenaren van bedrijfspanden beschikken vaak over grote dakoppervlakken. Dit zorgt er ook voor dat de energiekosten hoger zijn. Er is natuurlijk veel elektriciteit nodig om uw bedrijf draaiende te houden. Horizon NL biedt de perfecte oplossing voor het opwekken van duurzame energie, waarmee u ook nog eens bespaart op hoge energiekosten. Bovendien geeft het uw bedrijf een duurzamer imago, wat zich weer kan vertalen in het aantrekken van meer klanten. Investeer in uw onderneming en laat Horizon NL uw daken voorzien van zonnepanelen voor bedrijven!

Is uw bedrijfspand geschikt voor zonnepanelen?

Zonnepanelen voor bedrijven bieden elk bedrijf interessante kansen. Aan de hand van een korte checklist kunt u eenvoudig bepalen wat zonnepanelen voor uw bedrijf kunnen betekenen. De vragen die u zich moet stellen om te bepalen of zonnepanelen wellicht geschikt zijn voor uw bedrijf:

  • Is uw bedrijf gevestigd in een groot bedrijfspand?
  • Heeft uw dak een 500m2 oppervlak, of meer?
  • Bent u een kleingebruiker of een grootgebruiker?
  • Heeft uw bedrijf een plat of een schuin dak?
  • Ligt het dak van uw bedrijf gunstig aan de zuidkant?
    Heeft u de meeste vragen met “ja” kunnen beantwoorden, dan zijn zonnepanelen zeker een interessante optie voor uw bedrijf. U zult merken dat het niet uitmaakt of u een kleine of grote gebruiker bent en of u een plat of schuin dak heeft. De Horizon NL adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijf!

De voordelen van zonnepanelen op uw bedrijf

Zonnepanelen spelen een belangrijke rol in de transitie naar herbruikbare energie. Horizon NL zonnepanelen hebben veel voordelen voor bedrijven. Bij Horizon NL geloven we in de beste kwaliteit, daarom leveren we alleen zonnepanelen voor bedrijven en materialen van topklasse. Door de combinatie van zowel technisch als financieel inzicht zijn wij in staat verder te kijken dan de standaard antwoorden voor bedrijven. Dankzij de hoogwaardige zonnepanelen en een goede inschatting van het aantal zonuren en de energie die ze kunnen opwekken, kunnen we ver in de toekomst kijken. De zonnepanelen worden geplaatst door een gespecialiseerd bedrijf, waardoor u zeker weet dat uw geld in kwaliteit wordt geïnvesteerd. Waarom kiezen bedrijven voor Horizon NL zonnepanelen?

 • Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in hernieuwbare energie
 • Duurzaam ondernemen door groene energie op te wekken
 • U bent gegarandeerd van de best beschikbare kwaliteit
 • Het zorgt voor een waardestijging en een beter energielabel voor uw bedrijfspand
 • U kunt besparen op uw energierekening en zelfs bijverdienen

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Subsidies en kortingen

Brandstof en elektriciteit blijven een grote kostenpost. Uw bedrijf verbruikt jaarlijks veel energie om de dagelijkse werkzaamheden op peil te houden. Die kosten kunnen erg hoog worden. De zonnepanelen van Horizon NL zorgen voor de energie die uw bedrijf nodig heeft, maar genereren ook extra inkomsten die u in uw bedrijf kunt investeren. Als u zonnepanelen op uw bedrijf laat plaatsen, zijn er een aantal fiscale aftrekregelingen waar u voor in aanmerking komt. Bent u een grootgebruiker? Dan is het interessant om ook te kijken naar mogelijke subsidies, zoals de SDE ++ subsidie. Naast de SDE-subsidies en de zijn er nog een aantal andere manieren waarop de overheid zonnepanelen voor bedrijven interessanter maakt. Komt u er niet uit? Horizon NL informeert u graag over de mogelijkheden en verzorgt de aanvragen graag kosteloos voor u.

Horizon NL foto links

Uw agrarische bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen, vooral als u in de landbouw werkt. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Een goed dak is het halve werk

Horizon NL laat de zonnepanelen voor bedrijven leggen door een onafhankelijk constructiebedrijf. De daken van uw bedrijf worden vooraf grondig gecontroleerd. Daarbij wordt gekeken naar hoeveel gewicht ze kunnen dragen en wat ervoor nodig is om zonnepanelen erop te kunnen plaatsen. Een grote installatie zorgt natuurlijk voor extra gewicht. Indien uw daken nog verstevigd moeten worden, kunnen we helpen bij het proces. De kans op brand wordt aanzienlijk verkleind doordat Horizon NL de zonnepanelen niet in de daken verwerkt, maar erop legt. Moet er een nieuw dak gelegd worden? Dan zorgt Horizon NL ervoor dat er een stevig en goed dak geplaatst wordt waarop zonnepanelen kunnen worden geïnstalleerd. Hiervoor werken we met professionele bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd.

Maak kennis met Horizon NL

We begrijpen dat elk bedrijf andere wensen en behoeften heeft. Op basis van uw gegevens schatten we in hoe zonnepanelen uw bedrijf het beste kunnen ondersteunen. U wilt weten wat zonnepanelen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag nu een offerte of vrijblijvend advies aan! Neem contact op via het contactformulier hier op de site, bel +31 20 2443291 of mail naar info@horizonnl.nl. Wilt u bijdragen aan een duurzame toekomst en er zelf iets aan overhouden? Ontdek met Horizon NL de mogelijkheden van zonnepanelen voor uw bedrijf!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31-202443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl of het contactformulier hiernaast invullen. Zo weet u waar u heen moet om uw energievoorziening te verduurzamen. Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld