Energielabel C voor kantoren

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Energielabel C kantoren met Horizon NL

Energielabel C kantoren zijn de nieuwe norm. Omdat Nederlands steeds duurzamer wordt, is het vanaf 1 januari 2013 verplicht voor kantoren om energielabel C te hebben. Bent u een ondernemer met een kantoorpand dat groter is dan 100m2 en kunt u hulp gebruiken bij het verduurzamen van uw pand? Horizon NL staat voor u klaar! Zonnepanelen op uw kantoorpand aanleggen zorgt ervoor dat u groene energie opwekt. Dit verbetert uw energielabel aanzienlijk en geeft uw bedrijf ook nog eens een duurzaam imago! Neem contact op met Horizon NL en ontdek hoe u energielabel C voor uw kantoren kunt behalen!

Horizon NL: zonnepanelen voor energielabel C kantoren

Zonnepanelen voor energielabel C kantoren spelen een belangrijke rol in de energietransitie. Bij Horizon NL geloven we in de beste kwaliteit, daarom leveren we alleen zonnepanelen en materialen van topklasse. Door de combinatie van zowel technisch als financieel inzicht zijn wij in staat verder te kijken dan de standaard oplossingen voor duurzaamheid. Dankzij de hoogwaardige zonnepanelen en een goede inschatting van het aantal zonuren en de energie die ze kunnen opwekken, kunnen we ver in de toekomst kijken. De zonnepanelen worden geplaatst door een gespecialiseerd bedrijf, waardoor u zeker weet dat uw geld in kwaliteit wordt geïnvesteerd. Waarom u kiest voor Horizon NL zonnepanelen voor uw energielabel C kantoren?

  • Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in hernieuwbare energie
  • Het verbeteren van uw energielabel is in handen van experts
  • U bent gegarandeerd van de best beschikbare kwaliteit
  • Onze zonnepanelen zorgen voor een waardestijging van uw bedrijfspand
  • U kunt besparen op uw energierekening en zelfs bijverdienen

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Subsidies en kortingen voor kantoor verduurzamen

Brandstof en elektriciteit blijven een grote kostenpost voor ieder bedrijf. Een bedrijfspand verbruikt jaarlijks veel energie om de dagelijkse werkzaamheden op kantoor op peil te houden. Deze kosten kunnen erg hoog worden. Zonnepanelen van Horizon NL leveren de energie die uw kantoor nodig heeft en verbeteren uw status naar het verplichte energielabel C voor kantoren. Als u kiest voor zonnepanelen, zijn er een aantal fiscale aftrekregelingen waar u voor in aanmerking komt. Het is bijvoorbeeld interessant om te kijken naar mogelijke subsidies, zoals de SDE ++ subsidie. Naast de SDE-subsidies zijn er nog een aantal andere manieren waarop u voordelig energielabel C voor uw kantoren kunt behalen. Komt u er niet uit? Horizon NL informeert u graag over de mogelijkheden en verzorgt eventuele aanvragen graag kosteloos voor u.

Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Maak nu direct en afspraak

Graag gaan we met u in gesprek over hoe we u kunnen ondersteunen met het behalen van energielabel C voor kantoren. Voor het aanvragen van een offerte of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31 20 2443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl of het contactformulier op de site invullen.

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld