Zonnepanelen voor agrarisch en landbouw gebruik

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Zonnepanelen voor agrarische landbouw ondernemingen

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw?
Met de zonnepanelen van Horizon NL wekt u energie op de daken van uw agrarische onderneming zonder ernaar om te kijken. Agrarische ondernemers hebben vaak grote dakoppervlaktes tot hun beschikking. Dit zorgt ervoor dat de energiekosten hoger liggen. Er is natuurlijk veel elektriciteit nodig om uw agrarische onderneming aan te drijven. Horizon NL biedt de perfecte oplossing voor het opwekken van duurzame energie waarmee u ook nog eens bespaart op hoge energiekosten. Laat uw daken voorzien van zonnepanelen voor duurzame landbouw en extra inkomsten!

Voor ieder vak een passend zonnedak

Met zonnepanelen op het dak wekt u op een snelle en gemakkelijke manier elektriciteit op om uw agrarische bedrijf te voorzien van de energie die het nodig heeft. Horizon NL is gespecialiseerd in het aanleggen van zonnepanelen op verschillende soorten daken. Iedere ondernemer in de landbouw heeft natuurlijk unieke wensen en behoeftes. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van zonnepanelen voor agrarische bedrijven, waaronder: Akkerbouwers, Geitenhouders, Melkveehouders, Pluimveehouders, Schapenhouders en Varkenshouders.

Kennis en ervaring met zonnepanelen

De ruim 20 jaar ervaring met zonnepanelen en duurzaamheid ziet u terug in de manier waarop we onze projecten ontwikkelen. We geloven in de beste kwaliteit, en leveren daarom alleen eersterangs zonnepanelen en materialen. Door de combinatie van zowel technisch als financieel inzicht, zijn we in staat verder te kijken dan de standaard antwoorden voor agrariërs en landbouw.

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Van duurzame samenwerkingen tot duurzame oplossingen

Het realiseren van schone en winstgevende projecten voor agrarische bedrijven en landbouw organisaties vinden we belangrijk. De focus ligt daarbij op samenwerkingen op lange termijn. De duurzame relaties met onze partners in de zonnepanelen-, agrarische- en landbouw industrie zorgt ervoor dat we schone, maatschappelijk winstgevende energieprojecten kunnen ontwikkelen, financieren en realiseren. Horizon NL zet dus graag in op het onderhouden van onze relaties met zowel partners als klanten, zodat we de beste diensten kunnen blijven aanbieden.

Horizon NL foto links

Uw agrarische bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen, vooral als u in de landbouw werkt. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Subsidies voor zonnepanelen

Zonnepanelen in de agrarische- en landbouwsector zijn een van de belangrijkste onderdelen van schone en groene energievoorziening. Duurzaam ondernemen op uw landbouwgrond is daarom nog aantrekkelijker. Zo zijn er voor agrariërs verschillende subsidies en belastingvoordelen toe te passen bij de aanschaf van zonnepanelen. De adviseurs van Horizon NL nemen de mogelijkheden graag met u door zodat u verzekerd bent van niet alleen de beste, maar ook de voordeligste zonnepanelen installatie voor uw landbouwbedrijf.

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?

Horizon NL laat de zonnepanelen leggen door een onafhankelijk constructiebedrijf. Uw dak wordt vooraf grondig gecontroleerd. Daarbij wordt gekeken naar hoeveel uw dak kan dragen en wat ervoor nodig is om zonnepanelen te kunnen plaatsen. Indien uw dak nog verstevigd moet worden, kunnen we helpen bij het proces. Omdat Horizon NL zonnepanelen niet in het dak verwerkt maar erop installeert, wordt de kans op brand aanzienlijk verkleind. Moet er asbest verwijderd worden? Dan zorgen we dat er een nieuw dak geplaatst wordt waarop zonnepanelen kunnen worden gelegd. Hiervoor werken we met professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van asbest.

Wat zonnepanelen voor uw bedrijf kunnen betekenen

Zijn zonnepanelen nieuw voor u, maar bent u wel geïnteresseerd in wat het voor uw agrarische bedrijf kan betekenen? Horizon NL kan u hierin van alle nodige informatie voorzien. Kom alles te weten over het kopen en leasen van zonnepanelen. U kunt zelfs uw zonnepanelen verhuren. Zo kunt u bijvoorbeeld jaarlijks huurinkomsten ontvangen of het vooraf uit laten betalen. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van subsidies? Ook daarbij kunnen wij u ondersteunen, of het werk zelfs helemaal uit handen nemen. U kunt zich dan richten op wat u belangrijk vindt, en wij zorgen voor de rest.

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31-202443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl of het contactformulier hiernaast invullen. Zo weet u waar u heen moet om uw energievoorziening te verduurzamen. Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld