Zonnepanelen voor bloembollenkwekers

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Zonnepanelen voor bloembollenkweker met een groen hart

Heeft u al eens nagedacht over het installeren van zonnepanelen als bloembollenkweker? Horizon NL maakt het niet alleen mogelijk, maar ook makkelijk. Met het oog op de toekomst kunt u uw bloembollenkwekerij voorzien van duurzame energie en ook nog genieten van extra inkomsten. Zonnepanelen zijn namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar kunnen ook de kosten van uw bedrijf helemaal of gedeeltelijk dekken. Klinkt dat goed? Laat u door Horizon NL informeren over de vele voordelen van zonnepanelen voor bloembollenkwekers!

Subsidie voor uw zonnepanelen

Brandstof en elektriciteit blijven een grote kostenpost. Een bloembollenkwekerij verbruikt jaarlijks heel wat energie voor het in stand houden van de bollenschuren, koelingen en opslagruimtes. De kosten kunnen voor dus hoog oplopen. Zonnepanelen van Horizon NL zorgen voor de energie die uw bloembollenkwekerij nodig heeft, maar genereren ook extra inkomsten die u kunt investeren in uw bedrijf. Zo zijn er voor de aanleg zonnepanelen voor bloembollenkweker een aantal belastingaftrek regelingen waar u voor in aanmerking komt. Bent u een grootverbruiker? Dan is het interessant om ook eens naar mogelijke subsidies te kijken, zoals de SDE++ subsidie. We begrijpen dat het aanvragen van subsidies niet is wat u als bloembollenkweker graag doet. Horizon NL neemt de aanvraag daarom kosteloos voor u uit handen.

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Topkwaliteit zonnepanelen voor bloembollenkwekers

Natuurlijk heeft u graag dat de kwaliteit van uw bloembollen en producten zo constant en hoog mogelijk blijft. Zonnepanelen kunnen voor bloembollenkwekers veel antwoorden bieden op financieel gebied, zodat u kunt investeren in uw bloembollenbedrijf. Ook is de bij de aanschaf van grote zonnepanelen installaties zakelijke leasen, huren of verhuren gebruikelijk. Bovendien kan de aanleg van zonnepanelen voor bloembollenkwekers inhouden dat uw bedrijfswaarde stijgt, vanwege de verbetering van uw energielabel. Door de combinatie van zowel technisch als financieel inzicht, zijn we in staat verder te kijken dan de standaard antwoorden voor bloembollenkwekers. Waarom u kiest voor zonnepanelen van Horizon NL?

  • Duurzaam ondernemen door het genereren van groene energie
  • U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit leverbaar
  • Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in de duurzame energie
  • U bepaalt zelf in welke mate u gebruik maakt van onze diensten
  • U wordt volledig ontzorgd, ook indien u een subsidie wilt aanvragen
Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u informeren over wat zonnepanelen voor uw bloembollenkwekerij kunnen betekenen. Voor het aanvragen van een offerte of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31 20 2443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl. De beste kwaliteit zonnepanelen voor bloembollenkwekers bij Horizon NL!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld