Zonnepanelen voor boomkwekers

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Zonnepanelen voor boomkwekers met duurzame ambities

Horizon NL levert de beste kwaliteit zonnepanelen voor boomkwekers met de ambitie om te verduurzamen. De schuren en daken van een boomkwekerij zijn vaak geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Afhankelijk van de energievraag die uw boomkwekerij heeft, kunt u kiezen voor een grote of kleine installatie die u ook nog extra inkomsten oplevert. Zonnepanelen bezorgen boomkwekers dus niet alleen een duurzame energievoorziening, maar bekostigen gedeeltelijk ook de belangrijkste activiteiten van de boomkwekerij. Doe een gratis aanvraag bij Horizon NL om erachter te komen wat zonnepanelen voor boomkwekers kunnen betekenen!

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Horizon NL?

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema bij boomkwekerijen. Zonnepanelen bieden interessante kansen voor boomkwekers met zowel weinig als veel boomkwekerijgewassen. Bij Horizon NL geloven we in de beste kwaliteit, en leveren daarom alleen eersterangs zonnepanelen en materialen. Door de combinatie van zowel technisch als financieel inzicht, zijn we in staat verder te kijken dan de standaard antwoorden voor boomkwekers. Waarom u zou moeten kiezen voor zonnepanelen van Horizon NL?

  • Duurzaam ondernemen door het genereren van groene energie
  • U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit leverbaar
  • Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in de duurzame energie
  • U bepaalt zelf in welke mate u gebruik maakt van onze diensten
  • U wordt volledig ontzorgd, ook indien u een subsidie wilt aanvragen

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Subsidies zonnepanelen voor boomkwekers

Brandstof en elektriciteit zijn een grote kostenpost. Een boomkwekerij verbruikt jaarlijks veel energie voor verschillende ontwikkelingsruimtes, koelingen en opslagruimtes. De kosten kunnen voor boomkwekers hoog oplopen. Zonnepanelen van Horizon NL zorgen voor de energie die uw boomkwekerij nodig heeft, maar genereren ook extra inkomsten die u kunt investeren in uw bedrijf. Zo kunt u een aanvraag doen voor een SDE++ subsidie om de verduurzaming van uw boomkwekerij te kunnen bekostigen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Horizon NL verzorgt daarom de aanvraag graag kosteloos voor u.

Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Heeft u interesse? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u informeren over wat zonnepanelen voor boomkwekers voor u kunnen betekenen. Voor het aanvragen van een offerte of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31 20 2443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl. Wilt u duurzame energie opwekken en toepassen? Vraag dan nu een offerte aan voor de beste kwaliteit zonnepanelen voor boomkwekers bij Horizon NL!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld