Zonnepanelen voor geitenhouders

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Een mooie kans om uw geitenhouderij te verduurzamen

Zonnepanelen zijn voor geitenhouders met veel onbenut dakoppervlak de beste manier om het bedrijf te verduurzamen en te besparen op energiekosten. Er is veel energie nodig om een geitenstal te houden. Deze kosten kunnen voor veel geitenhouders hoog oplopen. Bent u op zoek naar de ideale oplossing voor het opwekken van duurzame energie waarmee u ook nog eens extra inkomen kunt genereren? Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor geitenhouders!

Horizon NL levert de beste zonnepanelen voor geitenhouders

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema in de landbouw. Zonnepanelen bieden zowel voor geitenhouders met kleine als grote stallen interessante mogelijkheden. Bij Horizon NL geloven we in de beste kwaliteit, en we leveren daarom alleen eersterangs zonnepanelen en materialen. Door de combinatie van zowel technisch als financieel inzicht, zijn we in staat verder te kijken dan de standaard antwoorden voor geitenhouders. Waarom u kiest voor zonnepanelen van Horizon NL?

  • Duurzaam ondernemen door het genereren van groene energie
  • U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit leverbaar
  • U bepaalt zelf in welke mate u gebruik maakt van onze diensten
  • Vervanging van uw asbestdak voor een nieuw dak met zonnepanelen
  • U wordt volledig ontzorgd, ook indien u een subsidie wilt aanvragen

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Duurzaam ondernemen en besparen op uw energieverbruik

De geitenhouderij is een sector die proactief bezig is met dier, mens en milieu. Toch kan de stap naar verduurzaming voor een geitenhouder nog steeds groot zijn. Een mogelijke manier om uw geitenhouderij te verduurzamen, is het plaatsen van zonnepanelen op de daken van stallen en schuren. Hier is nog veel ongebruikte ruimte die een mooie kans biedt om extra inkomsten te genereren met de zonnepanelen van Horizon NL, zonder dat u ernaar om hoeft te kijken. Een slimme investering, want de prijzen zijn de afgelopen jaren gedaald en het rendement is gestegen. Ook kunt u een aanvraag doen voor een SDE++ subsidie om de zonnepanelen op uw stal te bekostigen. Komt u er zelf niet aan toe? Horizon NL verzorgt de aanvraag gratis voor u.

Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Wat zijn de daken van uw geitenhouderij waard?

We begrijpen dat iedere geitenhouder andere wensen en behoeftes heeft. Op basis van uw gegevens maken wij een inschatting voor de hoeveelheid elektriciteit die u kunt opwekken. Laat u informeren over wat zonnepanelen voor uw bedrijf kunnen betekenen door het aanvragen van een offerte of vrijblijvend advies. Neem contact op via het contactformulier hier op de site, bel +31 20 2443291 of mail naar info@horizonnl.nl. Maak dit jaar nog gebruik van de vele voordelen van Horizon NL zonnepanelen voor geitenhouders!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld