Zonnepanelen voor ondernemers

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Verduurzamen en besparen met zonnepanelen

Een groot deel van Nederland geniet nog niet van de voordelen die zonnepanelen hebben voor ondernemers. Bij Horizon NL begrijpen we dat, omdat veel ondernemers hun geld liever besteden aan de andere werkzaamheden binnen het bedrijf. Jammer, want door zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand te plaatsen krijgt u extra gegarandeerde inkomsten. Deze inkomsten kunnen vervolgens gebruikt worden voor de kernactiviteiten van uw bedrijf. Daarnaast leveren zonnepanelen een duurzaam imago op en zorgen voor een waardestijging van uw vastgoed. Maak bij Horizon NL uw keuze uit allerlei zonnepanelen speciaal voor ondernemers!

Voordelen van zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema voor ondernemers. Horizon NL zonnepanelen hebben voor ondernemers met kleine of grote bedrijfspanden heel wat voordelen. Bij Horizon NL geloven we in de beste kwaliteit, en we leveren daarom alleen topkwaliteit zonnepanelen en materialen. Door de combinatie van zowel technisch als financieel inzicht, zijn we in staat verder te kijken dan de standaard oplossingen voor ondernemers. Daarnaast kunnen we u helpen bij de aanvragen van eventuele subsidies en belastingaftrekposten. Waarom ondernemers kiezen voor zonnepanelen van Horizon NL?

  • Duurzaam ondernemen door het genereren van groene energie
  • U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit leverbaar
  • U bepaalt zelf in welke mate u gebruik maakt van onze diensten
  • Waardestijging en een beter energielabel van uw vastgoed
  • U wordt volledig ontzorgd, ook indien u een subsidie wilt aanvragen

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?

Horizon NL laat de zonnepanelen leggen door een onafhankelijk constructiebedrijf. Uw dak wordt vooraf grondig gecontroleerd. Daarbij wordt gekeken naar hoeveel het dak van uw onderneming kan dragen en wat ervoor nodig is om zonnepanelen te kunnen plaatsen. Indien uw dak nog verstevigd moet worden, kunnen we helpen bij het proces. Horizon NL verwerkt de zonnepanelen voor ondernemers niet in het dak, maar installeert ze erop. Zo wordt de kans op brand aanzienlijk verkleind. Moet er een nieuw dak gelegd worden? Dan zorgen we dat er een stevig en goed dak geplaatst wordt waarop zonnepanelen kunnen worden gelegd. Hiervoor werken we met professionele bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn.

Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Afspraak maken met Horizon NL

Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van zonnepanelen voor ondernemers. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31-202443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl of het contactformulier op de site invullen. Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor de ondernemers van de toekomst!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld