Zonnepanelen op kantoor

yellow
 • 20 jaar ervaring
 • Flexibel
 • Lange termijn visie

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen op bedrijfspand

Zonnepanelen op uw bedrijfspand is de ideale oplossing om toch gebruik te kunnen maken van het ongebruikte dakoppervlak. Als pandeigenaar zult u ongetwijfeld weten dat er veel elektriciteit nodig is om een onderneming aan te drijven. Dit zorgt ervoor dat de energiekosten hoger liggen. Het dak van een kantoor is vaak geschikt voor zonnepanelen. Een ideale manier om niet alleen duurzame energie op te wekken voor uw bedrijf, maar ook extra inkomsten en korting op de energierekening te ontvangen! Bent u een vooruitstrevende ondernemer die graag investeert in een duurzame toekomst? Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw bedrijfspand!

De investering meer dan waard

Er zijn verschillende mogelijkheden om zonnepanelen op kantoor te financieren. De keuze hangt af van uw wensen, uw doelen en situatie. Daarnaast heeft de subsidie ​​voor zonnepanelen ook invloed op uw kosten en uw financieringskeuze. Bij aankoop doet u als eigenaar een grote investering die u terugverdient in combinatie met een subsidie. Bij Horizon NL begrijpen we dat dit een grote stap kan zijn. Wij helpen u graag bij het maken van de keuze door alle mogelijkheden zorgvuldig af te wegen. Zo bent u verzekerd bent van niet alleen de beste, maar ook de voordeligste zonnepanelen voor uw bedrijfspand. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen graag samen met u de volgende stappen door:

Scan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Is uw bedrijfspand geschikt voor zonnepanelen?

Zonnepanelen voor kantoor bieden voor elk bedrijf interessante kansen. Aan de hand van een korte checklist kunt u eenvoudig bepalen wat zonnepanelen voor uw kantoor kunnen betekenen. De vragen die u zich moet stellen om te bepalen of zonnepanelen voor uw bedrijfspand geschikt zijn:

  • Is uw kantoor gevestigd in een groot bedrijfspand?
  • Heeft het dak van uw bedrijfspand een 500m2 oppervlak, of meer?
  • Gebruikt u veel of weinig elektriciteit?
  • Heeft uw bedrijfspand een plat of een schuin dak?
  • Ligt uw kantoor gunstig aan de zuidkant?
    Heeft u de meeste vragen met “ja” kunnen beantwoorden, dan zijn zonnepanelen voor uw bedrijfspand een interessante optie. U zult merken dat het niet uitmaakt of u een kleine of grote gebruiker bent en of u een plat of schuin dak heeft. Zonnepanelen op uw bedrijfspand plaatsen heeft voordelen voor elk type bedrijf. De Horizon NL adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Ook zonnepanelen op uw bedrijfspand? Maak nu een afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen op kantoor? Voor het aanvragen van een offerte of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31 20 2443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl.

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld