Zonnepanelen op platte daken

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Zonnepanelen voor platte daken bij Horizon NL

Het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak kan voor veel ondernemingen een goede oplossing zijn om gebruik te kunnen maken van de ongebruikte ruimte. Bedrijfseigenaren en agrarische ondernemers hebben vaak grote dakoppervlaktes tot hun beschikking. Er is natuurlijk veel elektriciteit nodig om een onderneming aan te drijven. Een plat dak biedt alle ruimte voor optimaal gebruik van zonnepanelen. Zo geniet u niet alleen van een duurzame energievoorziening voor uw bedrijf, maar ontvangt u ook extra inkomen en korting op uw energierekening! Horizon NL biedt vooruitstrevende ondernemers die zonnepanelen op een plat dak willen plaatsen alles wat ze nodig hebben!

De toekomst van energievoorziening

Investeren in zonnepanelen op platte daken is populair. Onze missie is het bijdragen aan de overgang naar een duurzame energievoorziening door het ontwikkelen, financieren en realiseren van schone energieprojecten. Heeft u interesse om mee te werken aan de versnelling van de energietransitie en tegelijkertijd te investeren in een groeiende sector? Horizon NL informeert u graag over wat zonnepanelen op platte daken voor u kunnen betekenen. Doe een gratis aanvraag om te ontdekken in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Voordelen van zonnepanelen op plat dak

Gedurende het jaar is de energievraag voor agrariërs en bedrijven erg hoog. Het plaatsen van zonnepanelen kan hierbij oplossingen bieden en heeft daarnaast veel extra voordelen. Voor zonnepanelen is een plat dak uiterst geschikt. Deze ongebruikte ruimtes kunnen goed worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. De zonnepanelen kunnen zo worden opgesteld dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Ze kunnen ook gekanteld worden zodat ze veel zonlicht uit het zuiden kunnen opvangen. Zo haalt u het meeste energie en dus rendement uit deze investering, die u vervolgens weer kunt gebruiken voor uw bedrijf!

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Is uw plat dak geschikt voor zonnepanelen?

Horizon NL laat de zonnepanelen leggen door een onafhankelijk constructiebedrijf. Uw daken worden vooraf grondig gecontroleerd. Daarbij wordt gekeken naar hoeveel gewicht ze kunnen dragen en wat ervoor nodig is om zonnepanelen op uw platte daken te kunnen plaatsen. Een grote installatie zorgt natuurlijk voor extra gewicht op uw daken. Indien uw daken nog verstevigd moeten worden, kunnen we helpen bij het proces. Horizon NL verwerkt de zonnepanelen niet in platte daken, maar installeert ze erop. Zo wordt de kans op brand aanzienlijk verkleind. Moet er een nieuw dak gelegd worden? Dan zorgt Horizon NL ervoor dat er een stevig en goed dak geplaatst wordt waarop zonnepanelen kunnen worden gelegd. Hiervoor werken we met professionele bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd.

Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Dit moet u weten voordat u zonnepanelen plaatst op plat dak

Laat u Horizon NL zonnepanelen op een plat dak plaatsen, dan zijn er een aantal factoren waar u rekening mee dient te houden. Voordat we aan de slag kunnen gaan, laten we uw platte daken goedkeuren door een onafhankelijk constructiebedrijf. Die maakt een berekening van het beschikbare oppervlakte en het gewicht dat uw daken kunnen dragen. Daarnaast is het van belang een inspectie te maken van de dakbedekking. Wanneer hieruit blijkt dat u daken meer dan 25 jaar oud zijn, is het verstandig deze te laten vervangen. Het zou natuurlijk zonde zijn als uw dak een lek heeft, want repareren is bijna niet meer mogelijk als de zonnepanelen eenmaal zijn geplaatst. Horizon NL start daarom pas met de realisatie na akkoord van de constructeur.

Voor deze subsidies komt u in aanmerking

Brandstof en elektriciteit blijven een grote kostenpost. Een bedrijf verbruikt jaarlijks heel wat energie voor het in stand houden van de dagelijkse gang van zaken. De kosten kunnen voor hoog oplopen. Zonnepanelen van Horizon NL zorgen voor de energie die uw onderneming nodig heeft, maar genereren ook extra inkomsten die u kunt investeren in uw bedrijf. Legt u zonnepanelen op een plat dak, dan zijn er een aantal belastingaftrek regelingen waar u voor in aanmerking komt. Bent u een grootgebruiker? Dan is het interessant om ook eens naar mogelijke subsidies te kijken, zoals de SDE++ subsidie. We begrijpen dat het aanvragen van subsidies niet is wat u graag doet. Horizon NL neemt de aanvraag daarom kosteloos voor u uit handen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Horizon NL

Horizon NL zet graag in op het onderhouden van onze relaties met klanten en partners, zodat we de beste diensten kunnen blijven aanbieden. De duurzame relaties zorgen ervoor dat we ons kunnen richten op betrouwbare samenwerkingen. Daarom zijn advies en informatievoorziening kernwoorden binnen de communicatie van Horizon NL. Wilt u precies weten waarom zonnepanelen op een plat dak een goede idee zijn? U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken om informatie in te winnen. Bij Horizon NL kunt u rekenen op:

  • Kwaliteit: dit ziet u terug in onze projecten en samenwerkingen
  • Betrokkenheid: een persoonlijke benadering met oog voor mens, natuur en milieu
  • Innovatie: we denken niet in problemen, maar in oplossingen

Interesse in zonnepanelen? Neem nu contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer over hoe Horizon NL zonnepanelen op uw plat dak kan plaatsen. Voor het aanvragen van een offerte of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31 20 2443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl.
*verplicht veld