Zonnepanelen op sandwichpanelen

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Profiteer nu van zonnepanelen op uw sandwichpanelen dak

Op zoek naar zonnepanelen voor uw sandwichpanelen dak? Bij Horizon NL bent u aan het juiste adres. Het ontwerp van sandwichpanelen is ideaal voor het toepassen van zonnepanelen. Door het lichte kernmateriaal wordt uw dak nooit te zwaar. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u zonder zorgen genieten van alle voordelen van duurzame energie. Horizon NL biedt de perfecte oplossing voor het opwekken van duurzame energie, waarmee u ook nog eens bespaart op hoge energiekosten. Laat Horizon NL nu zonnepanelen op uw sandwichpanelen installeren en profiteer zorgeloos van alle voordelen!

Sandwichpanelen dak ideaal voor zonnepanelen

De sandwichpanelen daken van veel ondernemingen hebben vaak een groot oppervlak dat onbenut blijft. Het plaatsen van zonnepanelen op de sandwichpanelen daken kan een goede oplossing zijn om toch gebruik te maken van deze ruimte en extra energie op te wekken. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden voor het installeren van zonnepanelen op sandwichpanelen. Horizon NL heeft veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelen op zowel platte als schuine daken en werkt met vrijwel elk type ondergrond. Horizon NL monteert met vlot en vakkundig zonnepanelen op uw sandwichpanelen dak!

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Heeft u een geschikt dak voor zonnepanelen?

Een leegstaand dak biedt ideale omstandigheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Heeft u een sandwichpanelen dak ter beschikking? Dan is er alle reden om zonnepanelen serieus te overwegen. Met zonnepanelen op uw sandwichpanelen geniet u niet alleen van een duurzame energievoorziening voor uw bedrijf, maar ontvang u ook extra inkomen en korting op je energierekening! Wij verzekeren van tevoren dat uw dak geschikt is voor de aanleg van zonnepanelen door middel van onderstaande stappen:

  • Uw daken worden vooraf grondig gecontroleerd, bijvoorbeeld op asbest
  • Het gewicht dat de sandwichpanelen kunnen dragen wordt vastgesteld
  • Indien nodig kunnen de sandwichpanelen door Horizon NL verstevigd worden
  • De zonnepanelen worden aangelegd door een gespecialiseerd bouwbedrijf
Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Meer weten? Neem contact op!

Op basis van uw gegevens maken wij een inschatting voor de hoeveelheid energie die u kunt opwekken. Laat u informeren over wat zonnepanelen voor uw bedrijf kunnen betekenen door het aanvragen van een gratis scan via het contactformulier hier op de site. Bel +31 20 2443291 of mail naar info@horizonnl.nl en profiteer van het aanleggen van zonnepanelen op uw sandwichpanelen daken met Horizon NL!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld