Zonnepanelen op schuur

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Profiteer nu van zonnepanelen op uw schuur.

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor uw schuur? Met de zonnepanelen van Horizon NL wekt u energie op de daken van uw schuren zonder ernaar om te kijken. Agrarische ondernemers hebben vaak grote dakoppervlaktes tot hun beschikking. Dit zorgt ervoor dat de energiekosten hoger liggen. Er is natuurlijk veel elektriciteit nodig om uw schuren van energie te voorzien. Horizon NL biedt de perfecte oplossing voor het opwekken van duurzame energie waarmee u ook nog eens bespaart op hoge energiekosten. Laat Horizon NL zonnepanelen op uw schuur aanleggen voor duurzame landbouw en extra inkomsten!

De voordelen van zonnepanelen op uw schuur

Er is natuurlijk veel elektriciteit nodig om een agrarische onderneming aan te drijven. Dit zorgt ervoor dat de energiekosten hoger liggen. Schuren hebben vaak een groot dakoppervlak die onbenut blijft. Het plaatsen van zonnepanelen op een schuur kan voor veel agrariërs een goede oplossing zijn om toch gebruik te kunnen maken van deze ruimte en extra energie op te wekken. Zonnepanelen zijn voor veel agrarische ondernemers de beste manier om het bedrijf te verduurzamen en te besparen op energiekosten. Laat Horizon NL nu zonnepanelen op uw schuur installeren en profiteer zorgeloos van alle voordelen!

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Is uw schuurdak geschikt voor zonnepanelen?

Heeft u een schuur? Dan is er alle reden om zonnepanelen serieus te overwegen. Het dak van een schuur biedt ideale omstandigheden voor zonnepanelen. Met zonnepanelen op uw schuur geniet u niet alleen van een duurzame energievoorziening voor uw bedrijf, maar ontvang u ook extra inkomen en korting op je energierekening! Wij verzekeren van tevoren dat uw dak geschikt is voor de aanleg van zonnepanelen door middel van onderstaande stappen:

  • Uw schuren worden vooraf grondig gecontroleerd, bijvoorbeeld op asbest
  • Het gewicht dat uw schuren kunnen dragen wordt vastgesteld
  • Indien nodig kunnen de daken door Horizon NL verstevigd worden
  • De zonnepanelen worden aangelegd door een gespecialiseerd bouwbedrijf
Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

We begrijpen dat iedere ondernemer andere wensen en behoeftes heeft. Wij maken op basis van uw gegevens een inschatting voor de hoeveelheid energie die u kunt opwekken. Laat u informeren over wat zonnepanelen voor uw bedrijf kunnen betekenen door het aanvragen van een gratis scan via het contactformulier hier op de site. Bel +31 20 2443291 of mail naar info@horizonnl.nl en profiteer van het aanleggen van zonnepanelen op uw schuur met Horizon NL!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld