Zonnepanelen op uw carport

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Kies voor zonnepanelen op uw carport

Een slimme mogelijkheid voor CO2-reductie is het inzetten van zonnepanelen op uw carport. Met zonnepanelen bent u niet alleen goed bezig voor het milieu, maar ook voor uzelf! Zonnepanelen zorgen namelijk voor een waardestijging van uw woning en verbetering van uw energielabel. Horizon NL maakt van uw carport een energiebron die u voorziet van duurzame energie, wat een korting op uw energiekosten kan betekenen. Bovendien worden auto’s beschermd tegen extreme weersomstandigheden zoals hoge temperaturen in de zomer en hagelbuien in de winter. Een dankbare investering, want de Horizon NL zonnepanelen op uw carport leveren ook nog extra, gegarandeerde inkomsten op!

Laat u adviseren over uw situatie

Zonnepanelen zijn een van de belangrijkste onderdelen voor het bereiken van een volledig groene energievoorziening. Duurzaam wonen is daarom nog aantrekkelijker. Zo zijn er verschillende subsidies en belastingvoordelen toe te passen bij de aanschaf van zonnepanelen op uw carport. De adviseurs van Horizon NL nemen de mogelijkheden graag met u door zodat u verzekerd bent van niet alleen de beste, maar ook de voordeligste zonnepanelen installatie. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen graag samen met u de volgende stappen door:

Scan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Voordelen van een carport met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw carport kunnen een dubbelfunctie bekleden. Aan de ene kant wekken ze gratis stroom op, aan de andere kant zorgen ze ook voor een extra waterdichte overkapping boven uw auto. Een extra laag dakplaten of dakpannen is dus overbodig. De geïntegreerde zonnepanelen geven uw carport een moderne uitstraling die door de dunne dakconstructie nauwelijks opvalt. Ook kunt dit slim combineren met het laden van uw elektrische voertuigen. Bovendien heeft een carport een vlakker oppervlak vergeleken met het dak van uw huis, wat voor een betere hellingshoek zorgt. Dit is belangrijk voor de plaatsing van zonnepanelen op een carport, omdat het bepaalt van hoeveel u uiteindelijk profiteert, zowel qua energievoorziening als in financieel opzicht.

Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Interesse in zonnepanelen op uw carport? Neem direct contact op!

Graag gaan we met u in gesprek over hoe we u kunnen ondersteunen.
Voor het aanvragen van een offerte of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31 20 2443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl of het contactformulier op de site invullen. Wilt u bijdragen aan een duurzame toekomst en er zelf iets aan overhouden? Vraag dan nu een offerte aan bij Horizon NL voor de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw carport!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld