Zonnepanelen op uw parkeerplaats

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Zonnepanelen, een slimme investering

Een slimme mogelijkheid voor CO2-reductie is het inzetten van zonnepanelen op parkeerplaatsen voor het opwekken van duurzame energie. Horizon NL maakt van uw parkeerplaats met zonnepanelen een lokale energiebron die een positief imago voor uw bedrijf creëert. Ook zorgen zonnepanelen voor een waardestijging van uw vastgoed. Bovendien worden auto’s beschermd tegen extreme weersomstandigheden zoals hoge temperaturen in de zomer en hagelbuien in de winter. Een dankbare investering, want de Horizon NL zonnepanelen leveren uw parkeerplaats ook nog extra, gegarandeerde inkomsten op!

Voordelen van zonnepanelen op uw parkeerplaats

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema. Door zonnepanelen op uw parkeerplaats te plaatsen, loopt u voor op veel Nederlandse bedrijven in het opwekken van duurzame energie voor uw bedrijf. De energie die hieruit verkregen wordt kunt u weer investeren in uw bedrijf, wat zorgt voor een korting op de energierekening. Ook kunt u dit slim combineren met laadpalen voor elektrische voertuigen. Door de combinatie van zowel technisch als financieel inzicht, zijn we bij Horizon NL in staat verder te kijken dan de standaard oplossingen voor ondernemers. Hier ziet u de voordelen van de zonnepanelen van Horizon NL nog eens op een rijtje:

  • Een positief duurzaam imago voor uw bedrijf
  • U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit leverbaar
  • Slim laden van elektrische voertuigen
  • Gegarandeerde inkomsten of korting op uw energierekening
  • Uw voertuigen en die van uw bezoekers staan veilig en koel

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Aanvragen van vergunningen en subsidies

Een belangrijk aspect van zonnepanelen op uw parkeerplaats is veiligheid. In het ontwerp dient rekening te worden gehouden met veiligheid van mensen, maar ook van voertuigen. We willen de kans op autobeschadiging natuurlijk zo klein mogelijk maken. Deze aspecten worden in het ontwerp meegenomen en verwerkt in de vergunningsaanvraag bij de gemeente. Na ontvangst van de vergunning kan SDE++ subsidie aangevraagd worden. We begrijpen dat het aanvragen van subsidies veel tijd en energie kan kosten. Horizon NL neemt de aanvraag daarom gratis voor u uit handen

Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u bijdragen aan CO2-reductie en er zelf iets aan overhouden met zonnepanelen op de parkeerplaats? Voor het aanvragen van een offerte of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31 20 2443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl of het contactformulier op de site invullen. Vraag nu een offerte aan bij Horizon NL voor de beste kwaliteit zonnepanelen op uw parkeerplaats!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld