Zonnepanelen subsidie aanvragen

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Voor uw zonnepanelen een subsidie aanvragen

Voor zonnepanelen subsidie aanvragen kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Waar komt u voor in aanmerking en hoe zit het met andere subsidies? Horizon NL neemt de aanvraag graag kosteloos voor u uit handen. Zonnepanelen van Horizon NL zorgen voor de energie die uw zakelijke onderneming nodig heeft, maar genereren ook extra inkomsten die u in uw bedrijf kunt investeren. Horizon NL kan u informeren over de mogelijkheden van zonnepanelen en de subsidies aanvragen waar u voor in aanmerking komt!

Zonnepanelen: investering meer dan waard

Een onderneming verbruikt jaarlijks veel energie om de dagelijkse werkzaamheden op peil te houden. Wij begrijpen dat brandstof en elektriciteit een grote kostenpost blijven. Als u zonnepanelen laat plaatsen, zijn er een aantal fiscale aftrekregelingen waar u voor in aanmerking komt. Bent u een grote gebruiker? Dan is het interessant om ook te kijken naar mogelijke subsidies, zoals de SDE ++ subsidie. Naast de SDE-subsidies en de zijn er nog een aantal andere manieren waarop de overheid zonnestroom interessanter maakt voor zakelijk gebruik.

De toekomst is duurzaam

Zoals u misschien wel weet zit de overheid niet stil op het gebied van duurzame energie. Inmiddels zijn er verschillende afspraken vastgesteld tussen de overheid en het zakelijke bedrijfsleven om de CO2-uitstoot te verminderen. Er moet minder energie verbruikt worden en de energie moet vernieuwbaar zijn. Zonnestroom ontwikkelt zich namelijk ongelooflijk snel, maar in Nederland wordt hier maar weinig gebruik van gemaakt. Bedrijven kunnen zonnepanelen gebruiken waarvoor subsidie ​​kan worden aangevraagd om aan deze normen te voldoen. Er zijn enorme kansen voor ons allemaal, maar vooral voor bedrijven en ondernemers. Bij Horizon NL voelen we de noodzaak om over te stappen naar duurzame energie overal om ons heen. Daarom zijn zonnepanelen met een subsidie een mooie eerste stap naar een duurzame toekomst!

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Voorwaarden van de SDE++ subsidie voor uw zonnepanelen

Als u besluit over te gaan tot plaatsing van zonnepanelen, zijn er subsidies zijn waar u mogelijk voor in aanmerking komt. De SDE ++ subsidie ​​is daar een voorbeeld van. Wel zitten hier een aantal voorwaarden aan verbonden. Om in aanmerking te komen voor een SDE++ subsidie voor de aanleg van uw zonnepanelen, dient u te voldoen aan de volgende aspecten:

  • Indien het om het dak gaat, heeft u een omgevingsvergunning nodig
  • U bent de eigenaar van het dak waarop u zonnepanelen wilt installeren
  • Het gecombineerde piekvermogen is meer dan 15 kWp
  • Uw aansluiting is gelijk aan of kleiner dan 3 x 80 ampère
  • Bij meer dan 500 kWp dient u een haalbaarheidsstudie uit te laten voeren

Laat dit u niet afschrikken. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van zonnepanelen helpt Horizon NL u bij het checken van deze voorwaarden en eventueel helpen om hieraan te voldoen.

Horizon NL foto links

Uw agrarische bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen, vooral als u in de landbouw werkt. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Waarom subsidies voor zonnepanelen?

Elk jaar wordt veel geld beschikbaar gesteld om bedrijven en ondernemingen te ondersteunen bij de aanleg van zonnepanelen. Deze subsidies ​​zijn in het leven geroepen om de productie van herbruikbare energie voor bedrijven te stimuleren. De SDE ++ subsidie richt zich op de opwekking van duurzame energie om CO2-reductie te bevorderen. Zonnepanelen wekken duurzame energie op, en dat zorgt voor CO2-reductie. De hoeveelheid CO2-reductie door uw zonnepanelen telt voor subsidies mee in de berekening. Het aanleggen van zonnepanelen met een subsidie is dus niet alleen gunstig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Bent u aan het overwegen om voor de aanleg van uw zonnepanelen een subsidie aan te vragen? Vraag een vrijblijvend advies aan bij Horizon NL of laat de aanvraag kosteloos door ons doen.

Meer mogelijkheden met Horizon NL

Zonnepanelen zijn een van de belangrijkste onderdelen voor het bereiken van een volledig groene energievoorziening. Duurzaam wonen is daarom nog aantrekkelijker. Daarom zijn er bij de aanschaf van zonnepanelen niet alleen subsidies, maar ook verschillende belastingvoordelen toe te passen. Zo zijn er een aantal andere manieren waarop de overheid zonnestroom interessanter maakt. De adviseurs van Horizon NL nemen de mogelijkheden graag met u door zodat u verzekerd bent van niet alleen de beste, maar ook de voordeligste zonnepanelen installatie. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen graag samen met u de volgende stappen door:

Scan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Neem contact op voor meer informatie

We begrijpen dat elk bedrijf andere wensen en behoeften heeft. Op basis van uw gegevens schatten we in hoe zonnepanelen uw bedrijf het beste kunnen ondersteunen. Wilt u weten of uw zonnepanelen voor een subsidie in aanmerking komen? Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31-202443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl Zo weet u waar u heen moet om uw energievoorziening te verduurzamen en tegelijkertijd te besparen. Laat uw subsidieaanvraag doen door Horizon NL en geniet zorgeloos van uw zonnepanelen!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31-202443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl of het contactformulier hiernaast invullen. Zo weet u waar u heen moet om uw energievoorziening te verduurzamen. Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld