Zonnepanelen up uw loods

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Zonnepanelen op uw loods

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor uw loods? Met de zonnepanelen van Horizon NL wekt u energie op de daken van uw loods zonder ernaar om te kijken. Agrarische ondernemers hebben vaak grote dakoppervlaktes tot hun beschikking. Dit zorgt ervoor dat de energiekosten hoger liggen. Er is natuurlijk veel elektriciteit nodig om uw loodsen van energie te voorzien. Horizon NL biedt de perfecte oplossing voor het opwekken van duurzame energie waarmee u ook nog eens bespaart op hoge energiekosten. Laat Horizon NL zonnepanelen op uw loods aanleggen voor duurzame landbouw en extra inkomsten!

Voor ieder vak een passend zonnedak

Met zonnepanelen op uw loods wekt u op een snelle en gemakkelijke manier elektriciteit op om uw agrarische bedrijf te voorzien van de energie die het nodig heeft. Horizon NL is gespecialiseerd in het aanleggen van zonnepanelen op verschillende soorten daken. Iedere ondernemer in de landbouw heeft natuurlijk unieke wensen en behoeftes. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van zonnepanelen voor agrarische bedrijven, waaronder:

Akkerbouwers, Geitenhouders, Melkveehouders, Pluimveehouders, Schapenhouders, Varkenshouders

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

De voordelen van zonnepanelen op uw loods

Er is natuurlijk veel elektriciteit nodig om een agrarische onderneming aan te drijven. Dit zorgt ervoor dat de energiekosten hoger liggen. Loodsen hebben vaak een groot dakoppervlak dat onbenut blijft. Het plaatsen van zonnepanelen op een loods kan voor veel agrariërs een goede oplossing zijn om toch gebruik te kunnen maken van deze ruimte en extra energie op te wekken. Laat Horizon NL nu zonnepanelen op uw loods installeren en profiteer zorgeloos van alle voordelen!

Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Zonnepanelen op loods: is uw dak geschikt?

Horizon NL laat de zonnepanelen leggen door een onafhankelijk constructiebedrijf. Uw daken worden vooraf grondig gecontroleerd. Daarbij wordt gekeken naar hoeveel gewicht ze kunnen dragen en wat ervoor nodig is om zonnepanelen op uw loods te kunnen plaatsen. Indien de daken nog verstevigd moeten worden, kunnen we helpen bij het proces. Het dak van een loods biedt bovendien de ideale omstandigheden voor zonnepanelen. Beschikt u over een loods? Dan is er alle reden om zonnepanelen te overwegen. U geniet op die manier namelijk niet alleen van een duurzame energievoorziening voor uw bedrijf, maar ontvangt ook extra inkomen en korting op uw energierekening!

Maak kennis met HorizonNL

Zonnepanelen op uw loods laten plaatsen? Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31-202443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw loods!
*verplicht veld