Zonnepanelen voor varkenshouders met varkensstal

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Zonnepanelen ideaal voor varkenshouders met varkensstallen

Zonnepanelen zijn voor varkenshouders met grote varkensstallen de beste manier om het bedrijf te verduurzamen en te besparen op energiekosten. Er is veel energie nodig om de varkensstal te houden. Deze kosten kunnen voor veel varkenshouders hoog oplopen. Bent u op zoek naar de ideale oplossing voor het opwekken van duurzame energie waarmee u ook nog eens extra inkomen kunt genereren? Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor varkenshouders!

Waarom u kiest voor de zonnepanelen van Horizon NL

Als er wordt gesproken over het duurzaam opwekken van energie, is het plaatsen van zonnepanelen voor veel varkenshouders de meest logische uitkomst. Zeker wanneer er asbestdaken verwijderd moeten worden, kan het interessant zijn om hierin te investeren. Horizon NL verwijderd namelijk niet alleen uw asbestdak, maar vervangt het met een nieuw dak. Hierdoor kunt u zonnepanelen op uw varkensstal aan laten leggen. Door de combinatie van zowel technisch als financieel inzicht, zijn we in staat verder te kijken dan de standaard antwoorden voor de verduurzaming van uw varkenshouderij. Waarom u zou moeten kiezen voor Horizon NL zonnepanelen op uw varkensstal?

  • Duurzaam ondernemen door het genereren van groene energie
  • U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit leverbaar
  • U bepaalt zelf in welke mate u gebruik maakt van onze diensten
  • Eventuele vervanging van uw asbestdak voor een nieuw dak met zonnepanelen
  • U wordt volledig ontzorgd, ook als u een subsidie wilt aanvragen

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Duurzaam varkens houden en toch besparen

Als varkenshouder bent u zich er wellicht van bewust dat het steeds noodzakelijker wordt om bij te dragen aan een beter milieu. Toch kan de uiteindelijke stap naar verduurzaming nog steeds groot zijn. Met zonnepanelen kunnen varkenshouders hun varkensstal gemakkelijk voorzien van milieuvriendelijk verkregen energie. Op die manier kunt u als varkenshouder duurzaam ondernemen en tegelijkertijd besparen op uw energieverbruik. Ook kunt u een aanvraag doen voor een SDE++ subsidie om de zonnepanelen op uw varkensstal te bekostigen. Komt u er zelf niet aan toe? Horizon NL verzorgt de aanvraag gratis voor u.

Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

We begrijpen dat iedere pluimveehouder andere wensen en behoeftes heeft. Wij maken op basis van uw gegevens een inschatting voor de hoeveelheid elektriciteit die u kunt opwekken. Laat u informeren over wat zonnepanelen voor uw bedrijf kunnen betekenen door het aanvragen van een gratis scan via het contactformulier hier op de site. Bel +31 20 2443291 of mail naar info@horizonnl.nl en maak dit jaar nog gebruik van de vele voordelen van zonnepanelen voor varkenshouders met een varkensstal bij Horizon NL!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld