Zonnepanelen voor veehouders en koeienstallen

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Zonnepanelen ideaal voor veehouders met koeienstal

Horizon NL helpt u verduurzamen met de aanleg van zonnepanelen voor uw veehouderij en koeienstal. Veehouders hebben vaak grote dakoppervlaktes tot hun beschikking. Dit zorgt ervoor dat de energiekosten hoger liggen. Er is natuurlijk veel elektriciteit nodig om uw veehouderij en koeienstallen aan te drijven. Horizon NL biedt de ideale oplossing voor het opwekken van duurzame energie waarmee u ook nog eens extra inkomsten kunt genereren. Laat Horizon NL nu zonnepanelen installeren op uw veehouderij en koeienstal!

Waarom zonnepanelen van Horizon NL?

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema in de landbouw. Zonnepanelen bieden zowel voor veehouders met kleine als grote koeienstallen interessante mogelijkheden. Bij Horizon NL geloven we in de beste kwaliteit, en we leveren daarom alleen eersterangs zonnepanelen en materialen. Door de combinatie van zowel technisch als financieel inzicht, zijn we in staat verder te kijken dan de standaard antwoorden voor veehouders en landbouw. Waarom u kiest voor zonnepanelen van Horizon NL?

  • Duurzaam ondernemen door het genereren van groene energie
  • U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit leverbaar
  • U bepaalt zelf in welke mate u gebruik maakt van onze diensten
  • Vervanging van uw asbestdak voor een nieuw dak met zonnepanelen
  • U wordt volledig ontzorgd, ook indien u een subsidie wilt aanvragen

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Maak uw koeienstal waardevoller met schone energie

Veel veehouders hebben te maken met de Nederlandse wet- en regelgeving rondom melkveehouderijen. Zo heeft de intrede van veestapel- en productiebeperkende maatregelen zoals fosfaatrechten veel invloed op veehouders. Intensieve veehouderijen die willen groeien zullen eerst meer land moeten verwerven om grotere koeienstallen te plaatsen. Bij Horizon NL wordt rekening gehouden met dit soort kosten bij de aanleg van zonnepanelen. Een gedeelte van de opbrengsten van de zonnepanelen zal hiervoor gereserveerd worden. Horizon NL plaatst zonnepanelen voor veehouders zodat uw koeienstal van grotere waarde wordt voor uw melkveehouderij!

Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Twijfelt u nog? Vraag meer informatie aan!

We begrijpen dat iedere veehouderij andere wensen en behoeftes heeft. Komt u er niet helemaal uit? Laat u informeren over wat zonnepanelen voor uw veehouderij kunnen betekenen. Voor het aanvragen van een offerte of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31-202443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl of onderstaand contactformulier invullen. Weet u niet wat u moet doen met al dat ongebruikte dakoppervlak? Horizon NL zonnepanelen zijn voor veehouders met grote koeienstallen de ideale oplossing!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld