Zonnepanelen voor gemeenten

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Horizon NL ondersteunt duurzame gemeentelijke ambities

Horizon NL ondersteunt ambities voor duurzaamheid met de beste kwaliteit zonnepanelen voor alle gemeenten. Streeft uw gemeente ook een milieuvriendelijke en duurzame omgeving na? Zonnepanelen passen goed bij deze ambitie en zorgen daarnaast voor een fikse besparing op de energiekosten in de gemeente. De mogelijkheden van zonnepanelen zijn voor gemeenten eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan zonne-installaties op gemeentehuizen, bezoekerscentra, nieuwbouwcomplexen, winkelcentra, zwembaden, sporthallen en nog veel meer. Met ruim 20 jaar ervaring in zonnepanelen en duurzaamheid levert Horizon NL de beste kwaliteit zonnepanelen voor gemeenten!

Communicatie: de sleutel tot succes

Het realiseren van schone en winstgevende projecten voor gemeenten en provinciale organisaties vinden we belangrijk. De focus ligt daarbij op samenwerkingen voor de lange termijn. De duurzame relaties met onze partners zorgt ervoor dat we schone, maatschappelijk winstgevende energieprojecten kunnen ontwikkelen, financieren en realiseren. Horizon NL zet dus graag in op het onderhouden van onze relaties met zowel partners als klanten, zodat we de beste diensten kunnen blijven aanbieden. Daarom zijn advies en informatievoorziening kernwoorden binnen de communicatie van Horizon NL. Wilt u precies weten hoe het werkt als u zonnepanelen voor gemeenten aanschaft, dan kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken om informatie in te winnen. We nemen graag samen met u de volgende stappen door:

Scan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Subsidies voor zonnepanelen in uw gemeente

Zonnepanelen in gemeenten en provincies zijn een van de belangrijkste onderdelen van schone en groene energievoorziening. Duurzaam ondernemen binnen uw gemeente is daarom nog aantrekkelijker. Door de combinatie van zowel technisch als financieel inzicht, zijn we bij Horizon NL in staat verder te kijken dan de standaard antwoorden voor gemeenten. Zo zijn er verschillende subsidies en fondsen aan te vragen voor de aanschaf van zonnepanelen. De adviseurs van Horizon NL nemen de mogelijkheden graag met u door zodat u verzekerd bent van niet alleen de beste, maar ook de voordeligste zonnepanelen installatie voor uw gemeente.

Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Vraag nu naar de mogelijkheden voor zonnepanelen

Bent u benieuwd naar de kansen voor het verduurzamen van uw omgeving? Laat u informeren over wat zonnepanelen voor uw gemeente kunnen betekenen. Voor het aanvragen van een offerte of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31 20 2443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl of vul het contactformulier op de site in. Vraag nu nog een offerte aan voor de beste kwaliteit zonnepanelen voor gemeenten bij Horizon NL!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld