Zonnepanelen voor glastuinbouwers

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

Een nieuwe energiebron voor de glastuinbouw

Horizon NL levert de beste kwaliteit zonnepanelen voor glastuinbouwers die een steentje bij willen dragen aan verduurzaming. Door van de daken van uw glastuinbouw bedrijf tot een energiebron te maken ontvangt u extra, gegarandeerde inkomsten. Zonnepanelen bezorgen glastuinbouwers dus niet alleen extra energievoorziening, maar bekostigen gedeeltelijk ook de kernactiviteiten van het glastuinbedrijf. Maak dit jaar nog gebruik van de vele voordelen die Horizon NL zonnepanelen hebben voor glastuinbouwers!

De beste zonnepanelen voor glastuinbouwers

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema in de tuinbouw. Zonnepanelen bieden voor zowel glastuinbouwers met kleine als grote kassen interessante mogelijkheden. Bij Horizon NL geloven we in de beste kwaliteit, en we leveren daarom alleen eersterangs zonnepanelen en materialen. Door de combinatie van zowel technisch als financieel inzicht, zijn we in staat verder te kijken dan de standaard antwoorden voor glastuinbouwers. Waarom u kiest voor zonnepanelen van Horizon NL?

  • Duurzaam ondernemen door het genereren van groene energie
  • U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit leverbaar
  • Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in de duurzame energie
  • U bepaalt zelf in welke mate u gebruik maakt van onze diensten
  • U wordt volledig ontzorgd, ook indien u een subsidie wilt aanvragen

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Meer glastuinbouwers kiezen duurzame zonnepanelen

Het percentage zonnepanelen dat door glastuinbouwers gebruikt wordt, neemt toe. Vooral kleinere glastuinbouwbedrijven tonen veel belangstelling. De investering in zonnepanelen is voor glastuinbouwers van kleinere bedrijven interessant, omdat ze hiermee hun gehele elektriciteitsbehoefte kunnen verduurzamen. Daarnaast zijn veel schuurdaken en verwerkingsruimtes geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Weet u niet zeker of uw daken geschikt zijn? Horizon NL controleert uw dak grondig. Daarbij wordt gekeken naar hoeveel uw dak kan dragen en wat ervoor nodig is om zonnepanelen te kunnen plaatsen. Indien uw dak nog verstevigd moet worden, kan Horizal NL helpen bij het proces.

Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Direct contact opnemen met Horizon NL

We begrijpen dat iedere glastuinbouwer andere wensen en behoeftes heeft. Komt u er niet helemaal uit? Laat u informeren over wat zonnepanelen voor glastuinbouwers, zoals u, kunnen betekenen. Voor het aanvragen van een offerte of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31 20 2443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl. Wilt u graag een duurzame en energiebesparende investering maken? Vraag nu een offerte aan voor de beste kwaliteit zonnepanelen voor glastuinbouwers bij Horizon NL!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld