Zonnepanelen voor landeigenaren

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

CO2 reduceren met zonnepanelen voor landeigenaren

Wilt u weten wat zonnepanelen voor landeigenaren kunnen betekenen? Horizon NL neemt samen met u alle mogelijkheden door voor het plaatsen van zonnepanelen op uw land. Als u een landeigenaar bent met een stuk land dat 10 hectare of groter is, zijn er ontwikkelaars die ongetwijfeld interesse hebben in uw land voor het plaatsen van zonnepanelen. U kunt ook het heft in eigen handen nemen en investeren in uw eigen zonneakker. In sommige gevallen kunnen deze opbrengsten hoger zijn dan de opbrengsten van gewassen of vee, en zijn zonnepanelen voor landeigenaren dus een interessante optie. Klinkt goed? Laat u door Horizon NL informeren over de vele voordelen van zonnepanelen voor landeigenaren!

Horizon NL helpt u bij elke stap

Zonnepanelen in de landbouwsector zijn een van de belangrijkste onderdelen van schone en groene energievoorziening. Duurzaam ondernemen op uw landbouwgrond is daarom nog aantrekkelijker. Zo zijn er voor landeigenaren verschillende subsidies en belastingvoordelen toe te passen bij de aanschaf van zonnepanelen. De adviseurs van Horizon NL nemen de mogelijkheden graag met u door zodat u verzekerd bent van niet alleen de beste, maar ook de voordeligste zonnepanelen installatie. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen graag samen met u de volgende stappen door:

Scan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Daarom kiezen landeigenaren voor zonnepanelen

Het onderhouden van uw landgoed is niet goedkoop. Uiteraard is er veel energie nodig om de productie en gezondheid ervan in stand te houden. Het energieverbruik is het hoogst in de zomer. Zonnepanelen produceren juist in de zomer de hoeveelheid elektriciteit die evenredig is aan de energievraag voor landonderhoud. Hierom zijn zonnepanelen voor landeigenaren in veel gevallen een goede oplossing. Heeft u dus geen duidelijk plan voor uw land en wilt u er toch graag wat aan verdienen? Overweeg eens om met Horizon NL in gesprek te gaan over het aanleggen van een zonnepark. Door de combinatie van zowel technisch als financieel inzicht, zijn we in staat verder te kijken dan de standaard antwoorden voor duurzame energievoorziening. Op basis van uw gegevens maken wij een inschatting voor de hoeveelheid elektriciteit die u kunt opwekken. Dit geeft u niet alleen meer duidelijkheid, maar u weet direct hoeveel waarde uw landgoed heeft.

Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Offerte aanvragen? Neem contact op!

Graag gaan we met u in gesprek over hoe we u kunnen ondersteunen.
Voor het aanvragen van een offerte of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31 20 2443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl of het contactformulier op de site invullen. Wilt u bijdragen aan een duurzame toekomst en er zelf iets aan overhouden? Vraag dan nu een offerte aan bij Horizon NL voor de beste kwaliteit zonnepanelen voor landeigenaren!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld