Zonnepanelen voor pluimveehouders

yellow
  • 20 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Lange termijn visie

De ideale oplossing voor duurzame energie

Zonnepanelen zijn voor pluimveehouders de ideale manier om het bedrijf duurzamer te maken, en te besparen op de energiekosten. Natuurlijk is er veel energie nodig om de pluimveestallen te kunnen onderhouden. Vooral in de zomermaanden is de energievraag hoog en lopen de kosten op. Bent u op zoek naar de ideale oplossing voor het opwekken van duurzame energie waarmee u ook nog eens extra inkomsten kunt genereren? Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor pluimveehouders!

Daarom kiest u voor zonnepanelen als pluimveehouder

Bijna de helft van de Nederlandse pluimveehouders heeft zonnepanelen. Daarmee zijn pluimveehouders pioniers als het gaat om het opwekken van groene stroom. Het energieverbruik is afhankelijk van het soort kuikens en pluimvee dat wordt gehouden. Uiteraard is er veel energie nodig om de ventilatie, luchtwassers, voer- en sorteersystemen en verlichting onder controle te houden. Dit energieverbruik is het hoogst in de zomer. Het ideale moment voor zonnepanelen! Zonnepanelen kunnen juist in de zomer de hoeveelheid elektriciteit produceren die evenredig is aan de energievraag van de pluimveehouders. Door de combinatie van zowel technisch als financieel inzicht, zijn we in staat verder te kijken dan de standaard antwoorden voor pluimveehouders. Waarom u kiest voor zonnepanelen van Horizon NL?

  • Duurzaam ondernemen door het genereren van groene energie
  • U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit leverbaar
  • U bepaalt zelf in welke mate u gebruik maakt van onze diensten
  • Eventuele vervanging van uw asbestdak voor een nieuw dak met zonnepanelen
  • U wordt volledig ontzorgd, ook indien u een subsidie wilt aanvragen

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Subsidie voor zonnepanelen voor pluimveehouders

Vanwege het grote ongebruikte dakoppervlak dat pluimveehouders tot hun beschikking hebben, kan een investering in zonnepanelen voor pluimveehouders interessant zijn in verband met het verlagen van de hoge energiekosten. Zonnepanelen van Horizon NL zorgen voor de energie die u als pluimveehouder nodig heeft, maar genereren ook extra inkomsten die u kunt investeren in uw bedrijf. Ook kunt u een aanvraag doen voor een SDE++ subsidie om de verduurzaming van uw pluimveehouderij te kunnen bekostigen. Komt u er zelf niet aan toe? Horizon NL verzorgt de aanvraag gratis voor u.

Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Wilt u weten wat uw dak waard is?

We begrijpen dat iedere pluimveehouder andere wensen en behoeftes heeft. Wij maken op basis van uw gegevens een inschatting voor de hoeveelheid elektriciteit die u kunt opwekken. Laat u informeren over wat zonnepanelen voor uw bedrijf kunnen betekenen door het aanvragen van een offerte of vrijblijvend advies. Neem contact op via het contactformulier hier op de site, bel +31 20 2443291 of mail naar info@horizonnl.nl. Weet u niet wat u moet doen met al dat ongebruikte dakoppervlak? Horizon NL zonnepanelen zijn voor pluimveehouders de ideale oplossing!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld