Zonnepanelen voor uw bedrijfshal

yellow
 • 20 jaar ervaring
 • Flexibel
 • Lange termijn visie

Horizon NL plaatst zonnepanelen op uw bedrijfshal

Zonnepanelen plaatsen op uw bedrijfshal is de ideale oplossing om gebruik te maken van het ongebruikte dakoppervlak. Horizon NL helpt u daarom graag bij het realiseren van een duurzame energievoorziening voor uw bedrijf. Als vastgoedeigenaar weet u ongetwijfeld dat er veel elektriciteit nodig is om een bedrijf te runnen. De kosten kunnen behoorlijk hoog zijn. Zonnepanelen op uw bedrijfshal zijn een ideale manier om niet alleen duurzame energie op te wekken voor uw bedrijf, maar ook om extra inkomsten en korting op de energierekening te ontvangen! Bent u een vooruitstrevende ondernemer die graag investeert in een duurzame toekomst? Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw bedrijfshal!

Is uw hal geschikt voor zonnepanelen?

Zonnepanelen bieden voor elk bedrijf interessante kansen. Aan de hand van onderstaande checklist kunt u eenvoudig bepalen of zonnepanelen voor uw bedrijfshal geschikt zijn.

  • Heeft het dak van uw hal een 500m2 oppervlak, of meer?
  • Gebruikt u veel of weinig elektriciteit?
  • Heeft uw hal een plat of een schuin dak?
  • Ligt het pand gunstig aan de zuidkant?
  • Heeft u de meeste vragen met “ja” kunnen beantwoorden? Dan zijn zonnepanelen zeker een interessante optie voor uw bedrijf. U zult merken dat het niet uitmaakt of u een kleine of grote gebruiker bent en of u een plat of schuin dak heeft. Zonnepanelen op uw bedrijfshal plaatsen heeft voordelen voor elk type bedrijf. De Horizon NL adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Investeer in de zonnepanelen van Horizon NL

Er zijn verschillende mogelijkheden om zonnepanelen voor uw hal te financieren. De keuze hangt af van uw wensen, uw doelen en situatie. Daarnaast heeft subsidie ​​van de zonnepanelen ook invloed op uw kosten en uw financieringskeuze. Bij Horizon NL begrijpen we dat dit een grote stap kan zijn. Wij helpen u graag bij het maken van de keuze door alle mogelijkheden zorgvuldig af te wegen. Zo bent u verzekerd bent van zowel de beste alsook de voordeligste zonnepanelen voor uw bedrijfshal. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan.

Horizon NL foto links

Uw bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Maak kennis met Horizon NL!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het plaatsen van uw zonnepanelen op uw bedrijfshal. Voor het aanvragen van een offerte of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31 20 2443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl. Wilt u bijdragen aan een duurzame toekomst en er zelf iets aan overhouden? Horizon NL maakt het mogelijk voor u!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld