Zonnepanelen als zakelijke investering

yellow
 • 20 jaar ervaring
 • Flexibel
 • Lange termijn visie

Zonnepanelen als zakelijke investering

Zonnepanelen zijn als zakelijke investering zeker de overweging waard. Horizon NL biedt veel mogelijkheden voor particulier gebruik van zonnepanelen, maar kent ook veel mogelijkheden voor zakelijk gebruik zoals huren en leasen. Het bedrijfsleven speelt namelijk een belangrijke rol in de energietransitie. Omdat het vaak om een ​​vrij hoog energieverbruik gaat, zijn er veel mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. Zonnepanelen dragen niet alleen bij aan een beter milieu, maar zijn ook vaak een uitstekende investering op langere termijn. Het verbeteren van de energievoorziening van de toekomst begint bij zonnepanelen voor zakelijk gebruik. Horizon NL moedigt u daarom aan zonnepanelen als zakelijke investering voor de toekomst te overwegen!

De toekomst met duurzame energievoorziening

Zoals u misschien wel weet zit de overheid niet stil op het gebied van duurzame energie. Inmiddels zijn er verschillende afspraken vastgesteld tussen de overheid en het zakelijke bedrijfsleven om de CO2-uitstoot te verminderen. Er moet minder energie verbruikt worden en de energie moet vernieuwbaar zijn. Zonnepanelen kunnen zakelijke bedrijven helpen aan deze normen te voldoen. Zonnestroom ontwikkelt zich namelijk ongelooflijk snel, maar in Nederland wordt hier maar weinig gebruik van gemaakt. Bij Horizon NL voelen we de noodzaak om over te stappen naar duurzame energie overal om ons heen. Er zijn enorme kansen voor ons allemaal, maar vooral voor bedrijven en ondernemers. Daarom zijn zonnepanelen als zakelijke investering een mooie eerste stap naar duurzame bedrijfsvoering!

Waar overstappen naar zonnepanelen goed voor is

Het gebruik van zonnepanelen is in Nederland flink aan het toenemen. Toch is er nog genoeg ruimte om te groeien! Zonnestroom is nu eenmaal de manier om de energietransitie op gang te krijgen. Waarom investeren in zonnepanelen vanuit een zakelijk perspectief interessant is? Een aantal redenen:

  • Het is de energiebron van de toekomst
  • Het is goed voor de economie, politiek en uw portemonnee!
  • De energie van de zon is onuitputtelijk
  • Niet alleen te gebruiken als stroom en warmte, maar op den duur ook als brandstof
  • U werkt aan een duurzaam zakelijk imago en onderneemt met verantwoordelijkheid
  • Er valt winst te behalen op zowel klimaat- als economisch gebied

Voordelen van een zonnedak

020-hand

Duurzaam ondernemen

Gegarandeerde inkomsten uit groene, lokaal opgewekte energie.

011-project

Flexibel in keuze

U bepaalt in welk stadium en welke vorm wij u helpen.

024-medical-mask

Wij verwijderen asbest voor u

Heeft u een asbest dak? Wij verwijderen de asbest en plaatsen een nieuw dak met zonnepanelen.

027-deal

Volledige ontzorging

Wij realiseren het voor u, ook als u al subsidie hebt.

Van goede samenwerkingen naar groene oplossingen

Wij vinden het belangrijk om schone en winstgevende projecten te realiseren voor zakelijke klanten en partners. De duurzame relaties met onze zakenpartners in de zonnepanelen-industrie zorgen ervoor dat we schone, maatschappelijk rendabele energieprojecten kunnen ontwikkelen, financieren en realiseren. De focus ligt op langdurige samenwerkingen. Horizon NL zet zich dan ook in om onze relaties met zowel zakelijke partners als klanten te onderhouden, zodat we de beste service kunnen blijven bieden!

Horizon NL foto links

Uw agrarische bedrijf voorzien van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen heeft veel voordelen, vooral als u in de landbouw werkt. Zo kunnen de opslagruimtes voor machines of oogst vaak ook worden benut voor het opwekken van lokale, duurzame energie. Horizon NL helpt u graag bij het realiseren van de verduurzaming van uw agrarische onderneming. U kiest zelf in welke vorm. Doe een gratis aanvraag om erachter te komen in welk stadium we u kunnen bijstaan. We nemen samen met u de volgende stappen door:

Dakscan en adviesgesprek, Subsidieaanvraag, Financiering, Realisatie, Onderhoud en beheer

Doe de gratis scan en ontvang een vrijblijvend advies

Waarom kiezen voor Horizon NL?

Kennis Ervaring

Kennis & Ervaring

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energiesectoren. We hebben aan tientallen grootschalige projecten gewerkt op verschillende continenten met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan enkele GW-en.

011-project

Flexibel

We zijn als kleine organisatie flexibel. We hebben geen langdurige processen maar schakelen snel en luisteren naar uw wensen. We snappen dat elk project en elke onderneming een andere aanpak vergt.

002-arrow

Lange termijn visie

Onze focus is lange termijn. We geloven in langdurige samenwerkingen met ondernemers, overheden, netbeheerders en energiecoöperaties.

Subsidies en kortingen voor zonnepanelen

Brandstof en elektriciteit blijven een grote kostenpost. Een zakelijke onderneming verbruikt jaarlijks veel energie om de dagelijkse werkzaamheden op peil te houden. De kosten kunnen erg hoog worden. Zonnepanelen van Horizon NL zorgen voor de energie die uw zakelijke onderneming nodig heeft, maar genereren ook extra inkomsten die u in uw bedrijf kunt investeren. Als u zonnepanelen voor zakelijke doeleinden laat plaatsen, zijn er een aantal fiscale aftrekregelingen waar u voor in aanmerking komt. Bent u een grote gebruiker? Dan is het interessant om ook te kijken naar mogelijke subsidies, zoals de SDE ++ subsidie. Naast de SDE-subsidies en de zijn er nog een aantal andere manieren waarop de overheid zonnestroom interessanter maakt voor zakelijk gebruik. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Horizon NL informeert u graag over de mogelijkheden en verzorgt de aanvragen graag kosteloos voor u.

Waarom u kiest voor zonnepanelen van Horizon NL

Advies en informatievoorziening zijn kernwoorden binnen de communicatie van Horizon NL. Zo bieden we niet alleen de beste kwaliteit zonnepanelen aan, maar geven u ook bijpassend advies. Wist u bijvoorbeeld dat u zonnepanelen ook zakelijk kunt leasen of huren? De mogelijkheden reiken ver bij Horizon NL! Wilt u precies weten waarom zonnepanelen voor zakelijk gebruik een goede idee zijn? U kunt vrijblijvend een afspraak maken om informatie in te winnen. Bij Horizon NL kunt u rekenen op:

 • Kwaliteit: dit ziet u terug in onze projecten en samenwerkingen
 • Betrokkenheid: een persoonlijke benadering met oog voor mens, natuur en milieu
 • Innovatie: we denken niet in problemen maar in oplossingen

Twijfelt u nog? Vraag meer informatie aan!

We begrijpen dat ieder bedrijf andere wensen en behoeftes heeft. Op basis van uw gegevens maken wij een inschatting van wat het beste bij uw situatie past. Laat u informeren over wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen door het aanvragen van een offerte of vrijblijvend advies. Neem contact op via het contactformulier hier op de site, bel +31 20 2443291 of mail naar info@horizonnl.nl. Wilt u bijdragen aan een duurzame toekomst en er zelf iets aan overhouden? Vraag nu meer informatie aan bij Horizon NL en ontdek de mogelijkheden van zonnepanelen voor zakelijk gebruik!

Maak kennis met HorizonNL

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw daken? Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via +31-202443291. Ook kunt u mailen naar info@horizonnl.nl of het contactformulier hiernaast invullen. Zo weet u waar u heen moet om uw energievoorziening te verduurzamen. Horizon NL biedt de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw agrarisch bedrijf in de landbouw!
*verplicht veld